Vitesse reist zonder gestrafte Leerdam af naar Groningen

18 maart 2016, 13:11

Vitesse zal zondag op bezoek bij FC Groningen aantreden zonder Kelvin Leerdam. De verdediger annex middenvelder is uit de selectie gezet nadat hij enkele pittige uitspraken deed in de media. Rob Maas staat nog geen tweeënhalve maand aan het roer bij Vitesse, maar zette Leerdam al tweemaal uit de selectie.

Ditmaal deed hij dat na een kritisch interview van Leerdam met Voetbal International. Daarin verweet Leerdam Vitesse aan kapitaalvernietiging te doen door gehuurde spelers te veel krediet te geven. "Kelvin heeft met een interview de club in diskrediet gebracht. Tot nader order traint hij niet meer mee", aldus Maas op de clubwebsite van Vitesse.

Dominic Solanke en Marvelous Nakamba sloten weer aan bij de groepstraining. "Iedereen is zo goed als fit. Marvelous is weer inzetbaar. Dominic deed vandaag pas weer voor het eerst de hele training mee. Even afwachten nog", doelt Maas op een plek in de selectie voor het uitduel met Groningen. Ook Nathan kan worden opgesteld. De rode kaart die hij maandag kreeg bij Jong Vitesse is geseponeerd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen