Alaba verlengt contract bij Bayern tot 2021

18 maart 2016, 11:19

David Alaba heeft zijn contract bij Bayern München verlengd tot medio 2021. Zijn verbintenis liep nog ruim twee seizoenen door en daar zijn er door de club dus drie aan toegevoegd. Dat meldt Bayern op de officiële clubwebsite.

De 23-jarige Alaba werd in 2008 opgepikt vanuit de jeugdopleiding van Austria Wien en ontwikkelde zich bij Bayern tot een veelzijdige verdediger. Dit seizoen kwam hij al tot 34 officiële wedstrijden bij de club die bovenaan staat in de Bundesliga en de kwartfinale van de Champions League bereikte.

"Ik ben trots op deze contractverlenging", aldus Alaba, die international is van Oostenrijk. "Ik mag blijven spelen bij mijn club. Ik ben hier opgegroeid, beleef ongelofelijk mooie momenten en heb net als de rest van het team een enorme honger om nog meer titels binnen te slepen."

Ook voorzitter Karl-Heinz Rummenigge is blij met de contractverlenging. "Alaba is een van de spelers die ons elftal een eigen gezicht geeft. Zijn manier van spelen en ook zijn gedrag buiten het veld belichamen onze club. Hij zal de komende jaren een van de hoekstenen van Bayern blijven vormen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen