Excelsior heeft vier vraagtekens voor Utrecht-uit

Excelsior heeft vier vraagtekens voor Utrecht-uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 maart 2016 – Excelsior kampt voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, morgen (vrijdag), met vier twijfelgevallen in de selectie. Pas op de dag van het duel wordt duidelijk of Adil Auassar, Khalid Karami, Tom Muyters en Tom van Weert kunnen spelen in Stadion de Galgenwaard, al stonden ze donderdag allemaal wel op het trainingsveld.

"Wij willen iedereen voor de cruciale fase topfit hebben en daarom zullen we geen risico nemen", zegt coach Alfons Groenendijk op de clubwebsite. "Ik heb met al die jongens gesproken en in overleg met de medische staf zullen we uiteindelijk de beslissing nemen." Groenendijk heeft aanvoerder Sander Fischer na een schorsing wel weer terug, keepers Alessandro Damen en Filip Kurto zitten nog steeds in de lappenmand. Uit voorzorg haalt Groenendijk Max Verkade, keeper van de A1, bij de selectie voor de ontmoeting met FC Utrecht.

Groenendijk verwacht een lastige avond in Utrecht. "We gaan ook daarheen om te winnen, maar met Ruud Boymans en Sébastien Haller hebben ze veel scorend vermogen. Zij zijn allebei heel doelgericht, dus onze centrale verdedigers zullen heel scherp moeten zijn. Wij willen daar graag winnen, dan zouden we inderdaad boven de streep komen en bovendien op een gemiddelde van één punt per wedstrijd. Aan het eind van de rit zou dat voldoende moeten zijn voor handhaving", besluit de oefenmeester.

Reacties

gerelateerd