Porto ontkent kritiek en wil contract Casillas verlengen

17 maart 2016, 10:46

Jorge Nuno Pinto da Costa, de voorzitter van FC Porto, is in een statement op de officiële clubwebsite in de bres gesprongen voor Iker Casillas. Hij ontkent dat hij kritiek heeft geuit op de ervaren doelman en stelt zelfs dat het contract van de Spanjaard waarschijnlijk verlengd gaat worden. Als het aan Porto ligt, dan gaat dit zeker gebeuren.

"We willen het contract van Casillas verlengen", maakt Pinto da Costa duidelijk. Porto heeft de intentie om de verbintenis met een jaar, tot medio 2018, uit te breiden. Onder meer in de Spaanse krant El Confidencial werd gezegd dat de preses de goalie had bekritiseerd, maar dit ontkent hij met klem. "Het is belachelijk om te denken dat ik ontevreden over hem ben. Het bericht maakt me aan het lachen. Het is absurd."

"Wij willen het contract van hem verlengen, er is zelfs al een akkoord. De bal ligt nu bij hem, het contract kan elk moment verlengd worden", zegt Pinto da Costa. Porto nam Casillas afgelopen zomer over van Real Madrid, waar het clubicoon jarenlang de vaste nummer één was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen