Gevoel van trots overheerst bij Buffon en Bonucci

17 maart 2016, 09:39

Wat was Juventus woensdagavond dicht bij de kwartfinale van de Champions League. De Italianen stonden na een 2-2 gelijkspel in eigen huis met 0-2 voor in de Allianz Arena. Bayern München wurmde zich echter in de wedstrijd, maakte in de slotfase van de reguliere speeltijd gelijk en vocht zich in de verlenging naar een 4-2 overwinning. Ondanks de uitschakeling is Juventus trots.

Gianluigi Buffon baalt enorm van de eliminatie, maar relativeert. "Voetbal bestaat uit details. In de tweede helft ging Bayern steeds aanvallender spelen en ze hebben hun kansen benut. Het is teleurstellend dat de gelijkmaker pas in de 90ste minuut viel, maar ik ben trots op dit team", aldus de aanvoerder van Juventus. "Deze nederlaag laat ons beseffen dat we weer geklommen zijn op de ladder van het topvoetbal. We gaan eruit met opgeheven hoofd."

Verdediger Leonardo Bonucci is het met de ervaren goalie eens. "Ik ben trots en vereerd op het feit dat ik deel uitmaak van deze groep. We waren er zo dichtbij. Natuurlijk telt dat niet, maar we moeten niet vergeten dat we hier volwassen van worden. We hoeven onszelf niets te verwijten en moeten vooruit kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen