Seizoen voorbij, EK-deelname in gevaar voor Drmic

15 maart 2016, 11:41

Deelname aan het Europees kampioenschap staat op de tocht voor Josip Drmic. De spits van de nationale ploeg van Zwitserland heeft in een wedstrijd van zijn club Hamburger SV een knieblessure opgelopen en moet onder het mes. Zijn seizoen in Duitsland zit er sowieso op, meldt HSV dinsdag.

Vermoedelijk wordt pas na de operatie duidelijk hoe lang Drmic precies uit de roulatie is, maar Zwitserse media vrezen dat het Europees kampioenschap van komende zomer te vroeg komt voor de aanvaller. Zelf toont Drmic zich op de website van Borussia Mönchengladbach, dat hem verhuurd heeft aan Hamburger SV, eveneens somber. "Het valt me zwaar om optimistisch te zijn. Maar ik ben altijd een vechter geweest en ga ook dit gevecht aan, mijn doel is om zo snel mogelijk weer op het veld te staan", aldus de 23-jarige aanvaller.

Drmic speelde tot dusver 25 wedstrijden voor de nationale ploeg van Zwitserland, onder meer op het afgelopen WK in Brazilië. Op het EK speelt Zwitserland tegen Frankrijk, Roemenië en Albanië.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen