De Guzman schenkt Carpi zege: "Het werd tijd"

14 maart 2016, 10:23

Carpi won zondagmiddag met 2-1 van Frosinone. Jonathan de Guzman kroonde zich tot matchwinner in het duel der promovendi. De Nederlandse middenvelder bleef in de blessuretijd koeltjes vanaf elf meter en bezorgde zijn ploeg een zeer belangrijke zege.

De Guzman voelt zich logischerwijs heerlijk, na zijn cruciale rol. "Ik ben hier in januari gekomen om het team te helpen en ik voel me zeer goed in deze groep. We zijn echt één team en dat zie je op het veld. Dit is een belangrijke zege", zegt de Oranje-international op de clubwebsite. Dankzij de winst is Carpi nog twee punten verwijderd van de veilige haven. "Ik ben ervan overtuigd dat we het gaan redden. We moeten alles geven, er komen nog negen finales. Degradatievoetbal is hetzelfde als vechten voor de landstitel: er is altijd druk."

Het was pas de eerste wedstrijd sinds 4 april 2015 die De Guzman speelde. Bij Napoli raakte hij namelijk uit de gratie, waardoor een vertrek uit Napels het beste was. "Ik voel me fysiek steeds sterker worden en dat zal alleen nog maar beter worden. Voor mij werd het ook wel weer tijd om een doelpunt te maken", aldus De Guzman, die op 7 december 2014 voor het laatst gescoord had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen