Van Eijden over eigen doelpunt: "Hier vaak gescoord"

13 maart 2016, 19:36

Rens van Eijden vreesde even dat zijn eigen doelpunt tegen Ajax een nederlaag voor NEC betekende. De Nijmegenaren knokten zich zondag echter terug in de wedstrijd en stapten met een 2-2 gelijkspel van het veld.

"Ik heb hier vaak gescoord, volgens mij twee keer in het eigen doel en tweemaal aan de goede kant", zo kijkt Van Eijden terug op zijn eigen doelpunt tegenover FOX Sports. "Het is jammer dat de bal via de keeper tegen mijn voet komt, ik kon geen kant meer op. Het is vervelend voor mij, maar uiteindelijk pakten we het goed op. We stonden de hele tijd onder druk."

"De ruimtes op het middenveld werden zeker in de tweede helft te groot." Christian Santos, die in afwachting is van zijn hoger beroep, tekende voor de 2-2. "Ik ben blij dat hij weer op het veld stond en weer belangrijk is geweest." Santos kreeg onlangs een voorstel voor een schorsing van drie duels na een slaande beweging. Daar is hij tegen in hoger beroep gegaan.

Ondertussen wordt de naam van Van Eijden in verband gebracht met FC Groningen, de club waar NEC-trainer Ernest Faber volgend seizoen aan het roer staat. "Ik heb er helemaal niks over gehoord, mijn zaakwaarnemer ook niet. Vooralsnog kunnen we dat uit de boeken doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen