Stegeman weet eindelijk weer te winnen: "Dat is zo lekker"

13 maart 2016, 18:08

Heracles Almelo zat de afgelopen tijd in een mindere periode met vier nederlagen, waardoor de opluchting bij trainer John Stegeman dan ook groot was na de 3-1 zege op SC Cambuur. De Almeloërs zijn nog altijd in de race voor de play-offs om Europees voetbal.

"We weten dat we een moeilijke periode hebben gehad en we begonnen vol goede bedoelingen aan de wedstrijd. We poogden het tempo hoog te houden en kansen te creëren. Na de 1-0 vond ik dat we het even moeilijk hadden", vertelt Stegeman aan FOX Sports. "Na rust pakten we de draad weer op. In die fase wisten we het tempo waanzinnig hoog te houden."

"In het eerste kwartier na rust hadden we het verschil al moeten maken. We zijn op zoek blijven gaan naar de overwinning en dat is ons toegekomen. Dit soort tegenstanders moet je kapot spelen. Af en toe waren we slordig, maar de bedoelingen waren goed. Als je vier keert verliest en je wint weer dan is dat zo lekker."

Cambuur-trainer Marcel Keizer was vanzelfsprekend minder tevreden. "De eerste helft was acceptabel. We hadden de controle en stonden voor. We moesten zo blijven spelen en vooral niet de lange ballen gaan spelen. Dat is ons niet gelukt. Zij konden continu druk ontwikkelen en dan valt er altijd een bal goed. Op het laatst nog alles geprobeerd, maar dat was meer lukraak ballen naar voren trappen en hopen dat de bal goed valt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen