Derbyverlies betekent nieuwe dreun voor Neville

13 maart 2016, 13:56

Sinds Gary Neville in de dug-out zit als trainer, blijft Valencia maar dolen in het doolhof van de Primera Division. Zondagmiddag heeft de Engelsman een nieuwe dreun te verwerken gekregen. De stadsderby tegen Levante ging met 1-0 verloren.

Neville staat vanaf 13 december aan het roer bij Valencia. De oud-speler van Manchester United moest na zijn aanstelling maar liefst tien competitiewedstrijden wachten op een overwinning en won in totaal slechts drie van de veertien duels. Daar kwam zondag nog een nederlaag bij. Levante bleek te sterk in de derby van de sinaasappelstad: 1-0.

Dat was absoluut verdiend, aangezien Levante de hele wedstrijd een overwicht had en meer kansen creëerde dan Valencia. Dit kreeg na 65 minuten gestalte op het scorebord. Giuseppe Rossi, afgelopen winter overgekomen van Fiorentina, kroonde zich op aangeven van Juanfran tot matchwinner.

Valencia blijft door het verlies steken op plaats twaalf in La Liga. Levante blijft onderaan staan, maar is wel op gelijke hoogte gekomen met Sporting Gijón.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen