Atlético klaar voor PSV: "Wordt een echte finale"

13 maart 2016, 09:37

Atlético Madrid kende een uitstekende generale voor de Champions League-return tegen PSV, die komende dinsdag gespeeld wordt in het Estadio Vicente Calderón. Los Rojiblancos wonnen in eigen huis met 3-0 van Deportivo La Coruna. Voor de 27ste keer in 42 officiële duels hield de Spaanse topclub bovendien de nul.

Het gevoel is daarom goed bij Atlético. "We hebben continuiteit en stabiliteit gevonden in onze speelstijl", geeft coach Diego Simeone aan. Tegen Deportivo zag hij Saúl Níguez, Antoine Griezmann en Angel Correa het net vinden. "Het is belangrijk dat de doelpunten uit verschillende situaties ontstonden", vindt Simeone, die dus de veelzijdigheid van zijn team prijst.

Na de eenvoudige zege op Deportivo kan de focus volledig op de thuiswedstrijd tegen PSV komen te liggen. "De meest belangrijke wedstrijd van het seizoen was die tegen Deportivo, nu is het de wedstrijd tegen PSV", aldus Diego Simeone, die in de Primera División nu vier duels op rij gewonnen heeft met zijn ploeg.

Saúl Níguez knikte in de achttiende minuut van het duel met Deportivo zijn achtste goal van het seizoen tegen de touwen. Hij kijkt uit naar komende dinsdag. "Het team heeft het geweldig gedaan, dat geeft ons een boost voor de wedstrijd van dinsdag. We moeten doorgaan met waar we mee bezig zijn en vooral in eigen stadion sterk zijn. Het wordt dinsdag weer een echte finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen