Titel mijlenver weg voor Man City na troosteloos gelijkspel

12 maart 2016, 15:53

In het blauwe deel van Manchester lijkt men definitief een streep te kunnen zetten door de titel in de Premier League. Vanmiddag (zaterdag) speelde de miljoenenformatie van Manuel Pellegrini troosteloos met 0-0 gelijk bij laagvlieger en promovendus Norwich City. Die ploeg had in de laatste negen duels slechts één punt gehaald. Manchester City moet door het gelijkspel zelfs vrezen om buiten de topvier te vallen. 

Pellegrini zwaait na dit seizoen af en het vlammetje lijkt de laatste tijd al gedoofd bij zijn ploeg. Het echte geloof ontbreekt bij Manchester City, dat dus ook in de relatief makkelijke uitwedstrijd bij Norwich geen zege wist te noteren. Daardoor bedraagt de achterstand op koploper Leicester City negen punten na 29 speelronden.

The Citizens hadden het in de eerste helft zelfs erg lastig met Norwich, dat echter stootkracht ontbeerde om City een echte dreun te verkopen. Bij de bezoekers begon Wilfried Bony overigens naast Sergio Agüero in de aanval, maar de bekritiseerde Ivoriaan wist geen rol van betekenis te spelen. Overigens speelt Man City dinsdag thuis tegen Dinamo Kiev in de Champions League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen