Brama leeft mee: "Twente laat me niet los, het is mijn club"

12 maart 2016, 12:49

Hoewel Wout Brama al enkele jaren niet meer voor FC Twente speelt, is de middenvelder van PEC Zwolle nog altijd zeer betrokken bij zijn oude club. "Natuurlijk volg ik de ontwikkelingen daar heel goed", vertelt de middenvelder, die met PEC zaterdagavond in de Grolsch Veste speelt.

"Ik kan FC Twente niet loslaten, want het is mijn club en dat zal nooit veranderen", zegt Brama, die er vanuit gaat dat FC Twente blijft bestaan. "Ik kan me niet anders voorstellen, en dat wil ik ook niet." Bij Zwolle wordt Brama geregeld in de maling genomen door ploeggenoten. "Dan zeggen de jongens hier weleens: 'ach laat die club toch lekker opdoeken'. Om mij te pesten", lacht de controleur.

De 29-jarige Brama droomt nog altijd hardop van een avontuur in het buitenland. "Niet dat ik ben uitgekeken op de Eredivisie. Sterker nog, ik vind het bullshit als jongens dat zeggen. Ik wil nieuwe ervaringen opdoen. Ik denk dat zoiets je veel rijker kan maken; niet wat betreft geld, maar wat betreft ervaring. Ach, dat extra geld is ook niet verkeerd hoor", besluit hij met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen