Koude douche voor Kalezic: "Mooie, keiharde les voor ons"

12 maart 2016, 10:16

Darije Kalezic had zich ongetwijfeld iets anders voorgesteld voor zijn tijdelijke terugkeer bij De Graafschap vrijdagavond. Met Roda JC beleefde de coach een kansloze avond en uiteindelijk stapte hij met een 3-0 nederlaag op zak in de bus richting Kerkrade. Kalezic vond dat zijn team op het gebied van strijd tekort schoot in Doetinchem.

"Je kan mij niet wijs maken dat we hier met 3-0 moesten verliezen van De Graafschap. We begonnen te laks", zei de trainer tegen FOX Sports. Roda bleek niet opgewassen tegen het powervoetbal van de laagvlieger. "Uiteraard hebben we dat tegen de spelers gezegd, maar je ziet dat De Graafschap daar het verschil heeft gemaakt. Dat mag niet."

"Er moet negentig minuten lang agressief gespeeld worden. We moeten oorlog om de tweede bal maken. Daarop heeft De Graafschap ons afgetroefd. Dit is een mooie les, een keiharde les. Ze hebben de trainer volgende week helemaal niet nodig", doelde Kalezic op de wedstrijd van volgend weekend tegen SC Cambuur, dat in eenzelfde schuitje zit als De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen