Ten Hag: "Letschert moet uitverkiezing zondag bevestigen"

11 maart 2016, 17:22

Het gaat dit seizoen goed met FC Utrecht en deze week kwam er nog meer mooi nieuws voor de Domstedelingen. Verdediger Timo Letschert werd namelijk, voor het eerst, opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Daardoor wordt dit weekend, als Utrecht tegen ADO Den Haag speelt, door de buitenwacht mogelijk al meer verwacht van de verdediger. Coach Erik ten Hag denkt dat zijn pupil geen moeite heeft met het verwachtingspatroon.

"Deze uitverkiezing is een beloning voor zijn prestaties in het seizoen tot dusver. Timo zal zondag zijn uitverkiezing moeten bevestigen", stelt Ten Hag op het digitale huis van de nummer vijf van de Eredivisie. "Ik heb er vertrouwen in dat hij daarmee kan omgaan. Zijn mindset is juist."

Ten Hag, die met Ramon Leeuwin en Yassin Ayoub nog twee vraagtekens in zijn spelersgroep heeft, denkt dat Utrecht op het trainingsveld meer winst kan boeken. "De beleving was goed, heel geconcentreerd ook", zegt Ten Hag over de afgelopen trainingsweek. "Al valt er toch nog winst op te behalen, op dat front: beleving en winnaarsdrang. Dat mag grensverleggender zijn. De spelers mogen nog dieper in hun vermogens gaan. Niet dat we niet goed trainen, maar we streven naar het ultieme. Elke dag, elke oefening: er alles uithalen. Die stap moeten we zetten."

De wedstrijd in de Galgenwaard begint zondagmiddag om 12.30 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen