Twijfelgevallen bij Heracles Almelo en SC Cambuur

11 maart 2016, 17:03

In welke opstellingen Heracles Almelo en SC Cambuur zondagmiddag om 14.30 uur aan de aftrap in Almelo zullen verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk. De trainers van beide teams weten twee dagen voor de wedstrijd nog niet welke spelers allemaal fit zijn voor het eredivisieduel.

Stegeman hoopt op Zomer en Droste

Heracles-trainer John Stegeman hoopt dat Ramon Zomer en Wout Droste fit zijn voor de wedstrijd tegen Cambuur. Beide spelers trainden vandaag (vrijdag) weer mee bij Heracles. "Het was de eerste volledige training voor deze spelers dus het is even afwachten hoe de reactie is", stelt de trainer op de clubwebsite. "We hebben een aantal twijfelgevallen in ons team, dus ik ga er een nachtje over slapen om morgen de juiste afwegingen te maken."

Heracles begon het seizoen geweldig, maar de laatste weken gaat het zeer moeizaam. "We zitten in een moeilijke fase van de competitie. We werken hard en moeten het weer gaan doen met elkaar. Daarbij hebben we de steun nodig, het is heel prettig als je geholpen wordt door het publiek. Ik hoop dat we zondag weer keihard gaan knallen met elkaar."

SC Cambuur wil revanche voor zeperd

Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting tussen beide teams in Leeuwarden in een eclatante 1-6 zege voor Heracles. Marcel Keizer was destijds nog trainer van FC Emmen, maar hij kan zich het duel nog wel herinneren. "Ik heb die wedstrijd toen uiteraard gezien, was een vervelend duel met een ontketende Tannane. Maar goed, zo'n wedstrijd kan er in een seizoen een keer tussen zitten. Wij gaan er vanuit dat het zondag een andere wedstrijd gaat worden."

Bij Cambuur zijn Sjoerd Overgoor en Sander van de Streek twijfelgevallen. "Sjoerd heeft wat last van zijn hamstring en Sander van zijn rug. Beide mannen hebben vandaag wel voor het eerst weer meegetraind, maar het is nog even afwachten of ze een reactie krijgen. Daarnaast heeft Martijn (Van der Laan) nog steeds de griep."

[photo,91723,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen