NEC-spelers blijven vertrekkende Faber wél steunen

11 maart 2016, 15:14

Bij een deel van de supporters moet Ernest Faber het flink ontgelden, omdat hij deze week zijn overstap naar FC Groningen afrondde. De spelersgroep van de Nijmeegse nummer zeven van de Eredivisie blijft echter achter de trainer staan.

"De fans zijn er niet blij mee. Er zijn heel wat perikelen geweest", zegt aanvoerder Rens van Eijden tegen Omroep Gelderland. "In het team is er altijd duidelijkheid geweest. Maar wij hebben deze trainer hoog zitten, ook als mens. Wij achten hem in staat om hier professioneel mee om te gaan. Hij heeft ons gebracht naar waar we nu staan. De focus moet terug naar de mooie plek waarop we staan", stelt de verdediger, die na het seizoen transfervrij is, maar naar eigen zeggen nog niet benaderd is door bijvoorbeeld Groningen.

Er verzamelden zich deze week boze supporters voor het Goffertstadion, om een direct vertrek van Faber te eisen. "Dat is zeker niet leuk", stelt Faber. "Maar iedereen heeft zijn statement nu gemaakt. Er is van alles gebeurd deze week. We moeten nu verder. Het glas moet altijd halfvol zijn, zeker bij NEC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen