Afellay is gelukkig bij Stoke: "Mooi eerste seizoen"

11 maart 2016, 14:13

Hij kende een stroeve start bij Stoke City, maar Ibrahim Afellay begint zijn draai te vinden bij de Premier League-club. Met The Potters is de Nederlander niet kansloos voor het halen van Europees voetbal. De nummer acht van de Premier League heeft dan eigenlijk wel een goed resultaat worden in de thuiswedstrijd tegen Southampton (zaterdag), dat twee punten achter Stoke staat.

"Het wordt een grote wedstrijd", zegt Afellay in de Stoke Sentinel over het treffen met het Southampton van Ronald Koeman. De Nederlander voelt zich steeds beter op zijn plek bij Stoke. "Het is een goede ervaring en dat komt je ontwikkeling als speler ten goede. Ik hoop dat ik door kan blijven groeien bij deze fantastische club. Ik voel dat dit mogelijk is. Ervaring is alles. Dat heb ik de afgelopen jaren wel ondervonden in het internationale voetbal."

"Ik ben hier gelukkig en ik denk dat iedereen dat wel op het veld kan zien", stelt Afellay. "Mijn teamgenoten helpen me goed. Dit is een mooi eerste seizoen bij Stoke, het stemt me zeer positief."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen