Gebroeders Wuytens tegen elkaar: "Beetje jennen"

11 maart 2016, 13:30

Dries Wuytens en Stijn Wuytens waren in de eerste helft nog teamgenoten van elkaar bij Willem II, maar staan zaterdagavond door de transfer van Stijn naar AZ voor het eerst tegenover elkaar in wedstrijdverband. De Belgische broers gunnen elkaar alles, maar uiteraard geen punten.

"Ik wens je veel succes Stijn, maar de punten blijven in Tilburg. Jammer voor je", zegt Dries tegen _blank over de broederstrijd. "Ik heb Stijn dinsdag nog bij mijn ouders gezien. Dat was leuk. Een beetje jennen. We hebben wat oppervlakkig gesproken over de wedstrijd", stelt de verdediger van Willem II. "De hele familie is zaterdag in Tilburg. Ik denk niet dat ze een voorkeur voor mij of Stijn hebben. Ze hopen waarschijnlijk dat we allebei een goede wedstrijd spelen. Wie er wint is voor de familie niet zo belangrijk. Maar ik hoop natuurlijk dat Willem II wint."

Stijn kijkt uit naar het duel met zijn broer. "Het zou leuk zijn als we een keer samen een duel kunnen uitvechten. Het belooft een fantastische wedstrijd te worden", aldus de AZ'er. "Willem II maakt een lastig seizoen door. Ik hoop echt dat ze nog veel punten halen en zich handhaven. Ik wens Dries ook veel succes komend weekeinde, maar de drie punten gaan mee naar Alkmaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen