Scholes fileert Man United weer: "Beschamend"

11 maart 2016, 09:01

Het wordt voor Manchester United een hels karwei om zich voor de kwartfinales van de Europa League te plaatsen, aangezien de Engelse voetbalgrootmacht donderdagavond met 2-0 ten onder ging bij Liverpool. Alleen doelman David De Gea leek zijn eigen niveau te halen en dat is voor clubicoon Paul Scholes reden genoeg om weer flinke kritiek te leveren. Hij noemt het spel 'beschamend'.

Scholes zag met lede ogen aan dat Manchester United niets in de melk te brokkelen had op Anfield Road. "Er zat totaal geen lijn in het spel van United. Bij Liverpool was er een duidelijke speelwijze te zien", aldus het clubicoon bij BT Sport. De voormalig middenvelder van The Red Devils uit regelmatig kritiek op ManU, dat in de Premier League op de zesde plaats staat en in de poulefase van de Champions League derde werd, waardoor het nu in de Europa League uitkomt.

"Man United moet ieder seizoen in staat zijn om voor de eindzege in de Premier League en de Champions League te gaan", vindt Scholes, die in zijn carrière tot 718 optredens voor de topclub kwam. "Ze hebben 300 miljoen pond geïnvesteerd, maar staan zesde en bivakkeren in de Europa League. Ze zouden moeten concurreren met ploegen als FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München. De spelers moeten het laten zien op het veld, en niet op sociale media."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen