Rodgers waarschuwt Klopp: "Ze verwachten de titel"

8 maart 2016, 15:17

Brendan Rodgers eindigde in het seizoen 2013/2014 op de tweede plek met Liverpool, maar kon daar geen goed vervolg aan geven. In oktober 2015 werd hij ontslagen en opgevolgd door Jürgen Klopp. Rodgers waarschuwt zijn Duitse collega voor de hoge verwachtingen op Anfield.

"Liverpool heeft een erg goede trainer aangetrokken. Het zal alleen tijd kosten om zijn methodes en werkwijze over te brengen op de spelers. En hij zal te maken krijgen met hoge verwachtingen: het winnen van de titel. Wij waren daar heel dicht bij twee seizoenen geleden, en de eigenaren willen dat die prestatie wordt overtroffen. Dat betekent dus kampioen worden. Daarvoor is tijd nodig, maar ik weet zeker dat Klopp die tijd ook zal krijgen", aldus Rodgers tegenover Belfast Telegraph.

Rodgers blikt ook op vooruit op de Europa League-wedstrijd van Liverpool tegen Manchester United van aanstaande donderdag. "Als trainer van Liverpool was ik altijd erg verheugd voor wedstrijden als deze. Er bestaat een grote rivaliteit tussen beide teams. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook economisch. Het zal een spannende strijd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen