Fischer: "Misschien strafadvocaat van Feyenoord gebruiken"

Fischer: "Misschien strafadvocaat van Feyenoord gebruiken"

6 maart 2016 – Sander Fischer beleefde zondag een moeilijke wedstrijd met Excelsior bij AZ. De Kralingers verloren dan ook in de ogen van de aanvoerder terecht met 2-0. Excelsior eindigde het duel met tien man door een rode kaart voor Fischer."We hebben een hele zware wedstrijd gehad", vertelt de centrale verdediger aan FOX Sports. "We hebben bijna de hele wedstrijd onder druk gestaan. We hebben keihard gewerkt en hard ons best gedaan om te verdedigen. Maar we brachten vrij weinig. Eigenlijk was het de hele tijd tegenhouden."

Fischer wist pas na de wedstrijd dat een doelpunt van Tom van Weert onterecht was afgekeurd. "Ik vond het een vreemde situatie. We liepen terug en de grensrechter vlagde ook niet. Dan is dat flink balen als het geen buitenspel blijkt te zijn. Als je het niet zeker weet, moet je niet fluiten. Maar iedereen maakt fouten."

De mandekker vocht de nodige duels uit met AZ-spits Vincent Janssen. Fischer trok de aanvaller echter naar beneden in de zestien en moest daarom met rood van het veld. "Als de keeper de bal pakt, dan is het geen rood volgens mij. Misschien moeten we de strafadvocaat van Feyenoord gebruiken, die komt ook uit Rotterdam."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 13 juli 2020

  2. zondag 12 juli 2020

  3. zaterdag 11 juli 2020