Maas deelt compliment uit aan team: "Bleven voetballen"

6 maart 2016, 18:25

Rob Maas zag zijn elftal zondag door het oog van de naald kruipen tegen Roda JC Kerkrade. In de blessuretijd zorgde invaller Yuning Zhang voor de bevrijdende 1-2.

"We hadden het eerder af kunnen maken, dus ik denk wel dat de zege verdiend is", reageert Maas tegenover FOX Sports. "De opluchting is altijd groot als je in de blessuretijd nog scoort. We hebben de hele week hard gewerkt met het team en de laatste tijd sloop er misschien tot iets van onzekerheid in de ploeg. We hebben vastgehouden aan de dingen die we wel goed deden."

"In de tweede helft kwamen we in een fase onder druk te staan. We maakten zelf een hele goede goal, maar vergaten onszelf vlak voor en vlak na rust te belonen. Dan hadden we het vroegtijdig dicht kunnen gooien. Dan weet je dat het lastig kan worden en valt de 1-1 uit een klutsbal. De jongens bleven desondanks voetballen."

"Een groot compliment voor de vechtlust. Het niet scoren ging een beetje knagen aan de jongens, wat logisch is." Het was de Chinese invaller Zhang die verantwoordelijk was voor de drie punten. "Je hoopt altijd dat een invaller het verschil maakt. Zhang had maar weinig tijd om zich te laten zien, maar scoorde wel de winnende."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen