Hoofdklassers stappen van het veld na oerwoudgeluiden

Ger
6 maart 2016, 11:41

Het duel tussen Harkemase Boys en VVOG in de Hoofdklasse is zaterdag ontsierd door oerwoudgeluiden uit het publiek. De spelers van de bezoekende club verlieten vlak voor tijd uit protest het veld. Na een afkoelingsperiode van zo'n tien minuten werd de wedstrijd weer hervat, maar beide teams lieten duidelijk merken niet meer serieus te willen voetballen. 

VVOG-speler Pernelly Biya werd vanuit het publiek bejegend met oerwoudgeluiden. Assistent-coach Henk Drost riep de scheidsrechter op om in te grijpen, maar hij werd prompt naar de tribune verwezen. De trainer van de Harderwijkers greep vervolgens in en riep zijn spelers op het veld te verlaten. Dat deden zij en ook de thuisploeg verliet het veld in de 86ste minuut bij een stand van 2-0. 

Harkemase Boys keurt op de clubwebsite weten de oerwoudgeluiden af. "Het is inmiddels duidelijk wie de geluiden heeft gemaakt, hij is door de supporters die in de buurt stonden direct terechtgewezen. Het bestuur gaat harde maatregelen nemen tegen de schuldige."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen