Paris Saint Germain thuis niet langs Montpellier

5 maart 2016, 20:13

Paris Saint Germain is voor de derde keer in vier wedstrijden niet tot winst gekomen in de Ligue 1. De ploeg van coach Laurent Blanc bleef zaterdag in het eigen Parc des Princes steken op een 0-0 gelijkspel tegen middenmoter Montpellier.

Paris SG had meer balbezit dan Montpellier, maar wist dat niet om te zetten in doelpunten. In de eerste helft schoot PSG vier maal op doel, in het tweede bedrijf niet één keer. Montpellier loste over de hele wedstrijd zelfs helemaal geen schot tussen de palen en onder de lat. Gregory van der Wiel had een basisplaats bij PSG.

PSG speelde vorige maand thuis ook al met 0-0 gelijk tegen Lille. Vorige week leed de regerend kampioen van Frankrijk op bezoek bij Lyon haar eerste nederlaag (2-1) van deze competitie. Tussendoor werd Reims wel met 4-1 verslagen. PSG heeft ondanks het puntenverlies nog wel een voorsprong van maar liefst 23 punten op nummer twee AS Monaco, dat vrijdag met 2-2 gelijkspeelde bij Caen.

Komende woensdag verdedigt PSG in Londen een 2-1 voorsprong op Chelsea in de return van de achtste finales van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen