Verzwakt Arsenal met Gibbs en Elneny in cruciale derby

5 maart 2016, 13:06

In voetbalminnend Engeland zijn om 13.45 uur Nederlandse tijd alle ogen gericht op de kraker tussen Tottenham Hotspur en Arsenal in de Premier League. Beide ploegen zijn nog in de race voor de landstitel en daardoor is de derby van vanmiddag extra beladen. Arsene Wenger heeft voor de cruciale partij voor een enigszins verassende opstelling gekozen bij Arsenal.

Bij Arsenal staat David Ospina in de goal, omdat Petr Cech geblesseerd is. Ook Laurent Koscielny kan er vanwege blessureleed niet bij zijn, waardoor Gabriel aan de aftrap staat. Verder speelt Kieran Gibbs ten koste van de niet fitte Nacho Monreal en start Mohamed Elneny op het middenveld. De Egyptenaar staat op White Hart Lane voor het eerst in de basis in een Premier League-wedstrijd. In de spits krijgt Danny Welbeck de voorkeur boven Olivier Giroud bij Arsenal, waar Aaron Ramsey hangend op rechts begint.

Tottenham begint met de verwachte basisploeg aan de derby van Noord-Londen. Omdat Jan Vertonghen nog niet fit is, start Kevin Wimmer weer in de basis. Ook Christian Eriksen, Moussa Dembele en Toby Alderweireld zullen aan de aftrap verschijnen. Tottenham heeft een voorsprong van drie punten op Arsenal, waartegen het eerder dit seizoen met 1-1 gelijkspeelde.

Opstellingen

Tottenham: Lloris, Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Lamela, Eriksen, Alli; Kane

Arsenal: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Gibbs; Coquelin, Elneny; Ramsey, Özil, Alexis; Welbeck.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen