PEC Zwolle en De Graafschap gaan voor revanche

4 maart 2016, 13:17

PEC Zwolle beleefde vorige week haar slechtste wedstrijd van het seizoen, vindt trainer Ron Jans. Hij wil de thuiswedstrijd tegen De Graafschap van zaterdagavond aangrijpen om revanche te nemen op de zure 1-0 nederlaag bij SC Cambuur. Ook de Doetinchemmers willen zich herpakken, van het 0-1 verlies tegen sc Heerenveen. Beide ploegen ontmoeten elkaar zaterdag vanaf 18.30 uur in Zwolle, met Edwin van de Graaf als scheidsrechter.

Jans mist Dekker, maar heeft duo terug

"Dat was van onze kant de slechtste wedstrijd van het seizoen", zegt Jans tegen RTV Oost over de domper in Leeuwarden. "Dan heb ik het nog niet eens zo zeer over het verdedigende werk, al kan dat nog wel beter. Maar we hebben voetballend echt dramatisch gepresteerd en dat vraagt om een reactie. En dat kan, want de laatste thuiswedstrijd tegen Feyenoord - met heel veel dezelfde spelers - was gewoon prima. Dat verschil was dus veel te groot."

Vreman: "Gevoel in groep hetzelfde"

Ondanks het 0-1 verlies tegen Heerenveen blijft De Graafschap-coach Jan Vreman geloven in lijfsbehoud. "Het gevoel in de groep blijft gewoon hetzelfde na de nederlaag tegen sc Heerenveen", zegt hij op de clubwebsite. "We hebben slechte zaken gedaan qua punten en brachten in de tweede helft te weinig", realiseert Vreman zich wel. De trainer mist Tolgahan Cicek en Lion Kaak wegens schorsingen in Zwolle.

[photo,91509,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen