EK-deelname lonkt voor tienerheld van Man United

4 maart 2016, 09:25

Een ruime week geleden was hij nog een anonieme tiener, maar nu is hij opeens een bekende speler van een topclub geworden: Marcus Rashford. De pas 18-jarige aanvaller kreeg wegens een flinke blessurelijst zijn kans bij Manchester United en greep deze met beide handen. Met twee doelpunten tegen zowel FC Midtjylland (5-1) als Arsenal (3-2) diende hij zich op indrukwekkende wijze aan bij de Engelse topclub.

Het kan goed zijn dat het jongensboek van Rashford nog niet ten einde is gekomen. Het aanvalstalent van Man United wordt namelijk nauwlettend in de gaten gehouden door Roy Hodgson, de bondscoach van Engeland. De oefenmeester overweegt de jongeling mee te nemen naar het EK in Frankrijk. "Ik houd hem al twee jaar in de gaten. Ik zeg niet dat hij meteen een kans maakt om mee te gaan naar het EK, maar ik serveer hem daar ook niet voor af", aldus de Engelse bondscoach.

Hodgson is benieuwd hoe Rashford zich de komende tijd verder zal ontwikkelen. "Ik hoop dat hij de lijn kan vasthouden en dat hij zich in alle rust door kan ontwikkelen. Hij moet niet meteen gezien worden als de nieuwe Cristiano Ronaldo, maar moet op dezelfde wijze groeien als Raheem Sterling, Ross Barkley, Wayne Rooney, David Beckham of Paul Scholes. Als hij zijn prestaties kan vasthouden, dan is dat goed nieuws voor Manchester United en Engeland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen