Pijnlijke avond voor Arsenal en Tottenham Hotspur

2 maart 2016, 22:48   Bijgewerkt: 2 maart 2016, 23:11

Leicester City is gek genoeg, ondanks een 2-2 gelijkspel tegen West Bromwich Albion, de winnaar van de 28ste speelronde van de Premier League geworden. De stuntploeg zag titelconcurrenten Arsenal (1-2 tegen Swansea City) en Tottenham Hotspur (1-0 tegen West Ham United) woensdagavond een peperdure nederlaag oplopen.

Voor Tottenham lag er een prachtige avond in het verschiet. Voor de eerste keer sinds maart 1964 (!) konden de Spurs weer eens in maart of later aan de leiding gaan in de Premier League. De troepen van manager Maurico Pochettino bezweken echter onder de druk en gingen onderuit in de stadsderby tegen West Ham. Op Boleyn Ground gaf een vroege treffer van de in bloedvorm verkerende Michail Antonio de doorslag. Hij knikte raak uit een corner.

Tottenham staat nu drie punten achter op Leicester. Arsenal volgt de koploper op zes punten achterstand. The Gunners bewezen zichzelf, na de 3-2 nederlaag bij Manchester United, wederom een zeer slechte dienst. In het eigen Emirates Stadium was Swansea City met 1-2 te sterk. Joel Campbell zette de ploeg van manager Arsene Wenger na een waarschuwingsschot van Alexis Sánchez op de lat aan de leiding, maar Wayne Routledge en Ashley Williams bezorgden de bezoekers uit Wales verrassend de winst in Noord-Londen.

Stoke City versloeg Newcastle United met Erik Pieters in de basis in het Britannia Stadium met 1-0, danzkij een treffer van Xherdan Shaqiri. Georginio Wijnaldum en Daryl Janmaat maakten de negentig minuten vol bij Newcastle, dat nog altijd onder de degradatiestreep staat.

[photo,96191,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen