Hiddink wil Europees voetbal afdwingen met Chelsea

Ger
2 maart 2016, 08:20

Interim-manager Guus Hiddink verwacht zich met Chelsea aan het einde van het seizoen alsnog te plaatsen voor Europees voetbal. Onder leiding van de oud-bondscoach van Oranje zijn de Londenaren de afgelopen periode flink gestegen in de Premier League. Dinsdagavond boekte Chelsea ook bij Norwich City een overwinning.

Sinds Hiddink het roer overnam van de ontslagen José Mourinho, is de Engelse topclub in de Premier League nog ongeslagen. Na de derde competitiezege op rij staat de titelverdediger achtste in de Engelse competitie. De zesde of zevende plek kan al genoeg zijn voor deelname aan de Europa League. Chelsea strijdt nog op drie fronten mee. Ook in de Champions League en in de FA Cup liggen nog kansen.

"We zijn allereerst blij dat we afstand hebben genomen van de gevarenzone. Nu kunnen we een nieuwe doelstelling formuleren. De ambitie van Chelsea moet de komende weken zijn om Europees voetbal af te dwingen", zegt Hiddink. "Als we niet met blessures te maken krijgen, is dat zeker mogelijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen