Van Beek opgelucht: "Laatste weken vaak de pineut geweest"

28 februari 2016, 19:37

Sven van Beek begon zondag beroerd aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (1-2) door niet goed op buitenspel te stappen. Daardoor kwam de thuisploeg op voorsprong. De centrale verdediger van Feyenoord herstelde zich goed en haalde in de blessuretijd zelfs nog een bal van de doellijn.

"Op het einde kwamen we goed weg", beseft Van Beek in gesprek met FOX Sports. "De laatste weken ben ik vaak de pineut geweest en als je dan de bal een keer van de doellijn haalt, geeft mij dat een goed gevoel. Ik ben blij dat ik een soort van de held ben." Van Beek erkende schuldig te zijn geweest aan de openingsgoal. "Ik sloot te laat aan. Ik keek niet om mij heen en dacht daar ga ik weer."

"We zitten in een lastige fase. We zijn blij dat we eindelijk weer een keer gewonnen hebben." Van Beek hoopt zijn mindere periode nu achter zich te laten. "Ik weet van mezelf dat ik er alles aan doe om in de basis te staan. Ik was de laatste weken niet altijd gelukkig en was blij dat ik weer mocht spelen. Op het begin na heb ik een goede wedstrijd gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen