Ongekende week voor Rashford: "Het is gekkenwerk"

28 februari 2016, 19:02

Marcus Rashford heeft een ultieme week achter de rug. Nadat hij in de Europa League zijn debuut had gemaakt en twee keer scoorde tegen FC Midtjylland (5-1) mocht hij zondag zijn eerste minuten in de Premier League maken. Tegen Arsenal (3-2) vond de jongeling eveneens tweemaal het net.

"Het is ongelooflijk, het is niet te omschrijven wat ik allemaal voel. Het is gekkenwerk, maar het helpt erg dat je met ervaren jongens als Michael Carrick samenspeelt", vertelt de aanvaller in de Engelse media. "Zij helpen je erg en zorgen ervoor dat je alleen maar hoeft aan te vallen. Het was al geweldig dat ik vandaag mijn Premier League-debuut mocht maken; de twee goals zijn een bonus."

Ook Louis van Gaal staat te kijken van de sterke optredens van Rasfhord. "Het is echt niet te geloven. Ik kan donderdag nog wel begrijpen, maar in de tweede wedstrijd is het altijd moeilijker, en nu scoort hij gewoon weer twee keer. Ik ben erg tevreden over Marcus, maar ook over de rest van het team. Het voetbal en het resultaat stemmen mij zeer tevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen