Antonelli bezorgt Milan drie punten tegen Torino

27 februari 2016, 22:47

AC Milan blijft goed bezig in de Serie A. De ploeg van coach Sinisa Mihajlovic bleef zaterdag voor de negende keer op rij ongeslagen in de Italiaanse competitie. In het eigen San Siro werd middenmoter Torino met 1-0 verslagen.

Milan toonde meer initiatief dan Torino en derhalve is de driepunter van i Rossoneri verdiend te noemen. Luca Antonelli kroonde zich met een doelpunt kort voor de rust tot matchwinner. De verdediger scoorde uit een corner met links met een schot uit de draai.

Na een klein half uur spelen was Milan al dicht bij de 1-0 geweest. Voormalig VVV Venlo-speler Keisuke Honda legde aan voor een vrije trap, maar zag zijn inzet tegen de lat stranden. De thuisclub dacht in de zestigste minuut op 2-0 te komen; een rake kopbal van Carlos Bacca uit een hoekschop werd echter terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Torino kreeg wel kansen om te scoren; zo nam Ciro Immobile het Milan-doel meermaals onder vuur. De spits schoot in de eerste helft, bij een 0-0 stand, uit een tegenaanval in het zijnet. In het tweede bedrijf probeerde Immobile het vanaf de rand van het strafschopgebied, waarbij de jonge Milan-keeper Gianluigi Donnarumma, afgelopen donderdag 17 jaar geworden, knap redde. De sluitpost had voor rust in één Torino-aanval zelfs twee reddingen in huis.

Milan blijft ondanks de zege op de zesde plaats in de Serie A, maar de achterstand op nummer vijf Internazionale bedraagt nog maar één punt. De stadsrivaal speelt zondag de Derby d'Italia tegen Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen