Keizer: "Maar kort genieten, want we hebben nog niets"

27 februari 2016, 22:34

Na een reeks van zeven nederlagen scoorde SC Cambuur zaterdag eindelijk weer een driepunter in de Eredivisie. De Leeuwarder club won voor eigen publiek met 1-0 van PEC Zwolle en droeg daarmee de laatste plaats op de ranglijst over aan De Graafschap, dat zondag nog wel thuis tegen SC Heerenveen speelt.

Jack Byrne maakte in de 84ste minuut het verschil namens Cambuur. "Maar we hadden in de eerste twintig minuten al moeten scoren", zei coach Marcel Keizer na afloop op de persconferentie. "Na de omzettingen van PEC Zwolle hadden we minder grip op de wedstrijd." Uiteindelijk werden wel de drie punten gepakt, tot tevredenheid van Keizer.

"Voor een ploeg die zeven keer op rij verloren heeft, vond ik dat we met heel veel vertrouwen speelden", vervolgde de oefenmeester. "Kijkend naar de stand, dan stonden we met de rug tegen de muur. Deze wedstrijd moesten we winnen en dat je dan dit brengt, is erg knap. Hier gaan we vanavond even van genieten, maar morgenochtend gaan we weer trainen. Want we hebben nog helemaal niets, al is het wel een mooie opsteker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen