Van de Looi: "1-0 viel eigenlijk uit het niets"

27 februari 2016, 21:59

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi is tevreden over de manier waarop zijn elftal zaterdag begon aan de uitwedstrijd tegen FC Twente. Toch kwam de equipe uit de Martinistad in de zestiende minuut met 1-0 achter. Uiteindelijk verloor FC Groningen met 2-0 in de Grolsch Veste.

"We begonnen aan de wedstrijd zoals we dat wilden. Eigenlijk zie je dat de tegengoal uit het niets komt: we lopen niet mee en dekken vervolgens ook niet", citeert de officiële website van FC Twente Van de Looi. "FC Twente speelde daarna gegroepeerd en gokte op de omschakeling, met gevaarlijke spelers voorin."

"Na de 1-0 werden we slordiger, leden we vaker balverlies. Dan zie je dat het wedstrijdbeeld wat draait en dat FC Twente zich goed voelt in de ruimtes die ze kregen", vervolgt Van de Looi. "Na de rust herstelden we ons en waren we in een goede fase op zoek naar de gelijkmaker. In het laatste deel van de wedstrijd hadden we moeite met het creëren van kansen en waren we niet doeltreffend. Uiteindelijk geven we de 2-0 weg en is de wedstrijd beslist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen