Sanogo maakt zowaar hattrick, Chery belangrijk met goal

27 februari 2016, 18:55

In zijn half jaar bij Ajax werd nogal vaak de spot met hem gedreven, maar Yaya Sanogo blijkt wel degelijk te kunnen scoren. De Franse spits maakte zaterdag in het Championship, het tweede profniveau van Engeland, zelfs een hattrick namens Charlton Athletic. Desondanks werd de thuiswedstrijd tegen Reading met 3-4 verloren. Reading zegevierde mede door een goal en een assist van Ola John.

Met veel bombarie kwam Sanogo afgelopen zomer op huurbasis van Arsenal naar Ajax, maar in Amsterdam wist hij geen moment indruk te maken. De aanvaller speelde zes officiële wedstrijden voor de Nederlands recordkampioen en kwam daarin niet tot scoren. In 213 minuten voor Jong Ajax in de Jupiler League wist hij evenmin het net te vinden. In de winterstop liet Ajax Sanogo, die sinds januari 2015 niet meer had gescoord in een officieel duel, naar Charlton vertrekken.

Jimmy Floyd Hasselbaink boekte na een reeks van drie duels waarin twee punten werden gepakt weer eens een zege met Queens Park Rangers. Op eigen veld werd met 2-0 gewonnen van Birmingham City, waar Maikel Kieftenbeld in de basis stond. Tjaronn Chery legde met een doelpunt in de 35ste minuut de basis voor de winst van QPR.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen