Basisplaatsen voor Robben, Clasie en Van Dijk

27 februari 2016, 15:37   Bijgewerkt: 27 februari 2016, 15:42

Zoals verwacht begint Arjen Robben als basisspeler aan de uitwedstrijd van Bayern München tegen VfL Wolfsburg, dat achtste staat in de Bundesliga. In Engeland zijn er basisplaatsen voor Virgil van Dijk en Jordy Clasie, die het met Southampton opnemen tegen Chelsea.

Robben steekt de afgelopen weken in prima vorm en was dinsdag in de Champions League van grote waarde voor zijn werkgever. Tegen Juventus (2-2) speelde de aanvaller een prima wedstrijd, die hij bekroonde met een fraaie treffer. Vanmiddag gaat hij met Bayern tegen Wolfsburg op jacht naar de zevende zege in de laatste acht competitieduels.

Opstelling Bayern München: Neuer; Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat; Alonso; Robben, Müller, Coman, Costa; Lewandowski.

Het elftal van Wolfsburg: Casteels; Träsch, Naldo, Dante, Rodriguez; Arnold, Luiz Gustavo; Vieirinha, Draxler, Schäfer; Kruse.

Southampton - Chelsea

Bij de Premier League-wedstrijd tussen Southampton en Chelsea staan om 16.00 uur twee Nederlanders aan de aftrap. Verdediger Virgil van Dijk en middenvelder Jordy Clasie maken deel uit van de basisploeg van The Saints, die al zes duels op rij niet verloren.

Opstelling Southampton: Forster, Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand, Targett, Clasie, S.Davis, Romeu, Long, Austin.

De elf van Chelsea: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba Rahman; Mikel, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa.

Real Madrid - Atlético Madrid

Het mooiste affiche van de zaterdag is zonder twijfel het duel tussen Real Madrid en Atlético Madrid. Bij de thuisploeg ontbreken onder meer Marcelo en Gareth Bale. Bij Atlético, dat midweeks nog 0-0 speelde tegen PSV, begint Fernando Torres in de spits. Hij moest het in Eindhoven nog doen met een invalbeurt, maar krijgt in het stadion van de rivaal dus de kans om vanaf de eerste minuut zijn waarde te bewijzen. 

Opstelling Real: Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Danilo; Modric, Kroos; Isco, Rodriguez, Ronaldo; Benzema.

De elf van Atlético Madrid: Oblak; Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luis; Gabi; Saúl, Augusto, Koke; Griezmann, Torres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen