Verbeek haalt opgelucht adem na inzinking Bochum

27 februari 2016, 15:18

Gertjan Verbeek is met VfL Bochum ontsnapt aan puntenverlies in de Tweede Bundesliga. De club, die in de race om promotie naar de Bundesliga is, gaf tegen middenmoter SV Sandhausen een 2-0 voorsprong uit handen maar won door een strafschop alsnog met 3-2.

Verbeek liet met zijn ploeg vorige week ook al punten liggen, toen er met 1-1 gelijkgespeeld werd bij 1860 München. Vanmiddag (zaterdag) stond het team in de thuiswedstrijd al na twintig minuten met 2-0 voor, maar de bezoekers kwamen in de tweede helft met twee snelle goals langszij. Dankzij een benutte strafschop van Simon Terodde in de slotfase ging Bochum er echter alsnog met de overwinning vandoor.

Daardoor houdt Bochum aansluiting met de topdrie. Het gat met nummer drie 1. FC Nürnberg bedraagt nu vijf punten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!