Teleurgestelde Barto droomt: "Australië, Canada of Malta"

27 februari 2016, 14:28

Na het vertrek van Bartholomew Ogbeche hoopte Martijn Barto de plek van de Nigeriaan in de spits bij SC Cambuur over te nemen. De hekkensluiter versterkte zich echter met Kevin van Veen, waardoor Barto tot zijn grote teleurstelling op de bank bleef in Leeuwarden.

Zodoende is hij dit seizoen bijna altijd reserve bij de ploeg uit Friesland. "Ik geloof dat ik niet heel veel in de basis mocht beginnen. Dat is soms vervelend. Je kan je hoofd laten hangen, maar zo steek ik niet in elkaar. Misschien is het om die reden dat ik nog profvoetballer ben. Toen Bartholomew Ogbeche hier nog speelde, kon ik niet veel zeggen. Maar ik vind dat ik in het team van dit moment moet spelen", spreekt hij heldere taal in de Leeuwarder Courant.

De 31-jarige spits weet niet of hij komend seizoen nog bij Cambuur speelt. Een buitenlands avontuur spreekt hem namelijk ook aan. "Ik wil best blijven, maar het lijkt me ook mooi nog eens in het buitenland te voetballen. Australië, Canada of Malta bijvoorbeeld. Het gaat mij dan niet zozeer om het hoogste niveau, want ik snap ook wel dat ik niet meer in de Premier League terechtkom."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen