Galatasaray wint in slotminuut van zevental Trabzonspor

21 februari 2016, 20:15

Galatasaray heeft zondagavond een merkwaardige competitiewedstrijd in zijn voordeel beslist. In eigen huis tegen Trabzonspor (2-1) kwam het op achterstand, maar won het dankzij een strafschop en vier rode kaarten voor de bezoekers.

Erkan Zengin zette de gasten op voorsprong vanuit een strafschop. Tot aan de zestigste minuut leek er niets aan de hand voor Trabzonspor, maar toen begonnen de problemen. Özer Hurmaci moest met een tweede gele kaart vertrekken, waarna Lukas Podolski de stand gelijk trok voor Galatasaray.

Vervolgens kreeg Aykut Demir ook zijn tweede gele prent van de avond, waarna vier minuten voor tijd zowel Luis Pedro Cavanda als Salih Dursun met een directe rode kaart moest vertrekken. Selcuk Inan kroonde zich tot matchwinner door vervolgens de gegeven strafschop te benutten.

Galatasaray, waar Wesley Sneijder inviel en Ryan Donk in de basis begon, staat derde in de competitie.