Anderlecht neemt in zomer afscheid van talentvolle Praet

Ger
19 februari 2016, 10:58

Anderlecht laat de talentvolle Dennis Praet na dit seizoen vertrekken. De aanvallende middenvelder leek afgelopen zomer al over te stappen naar een andere werkgever, maar tot een deal kwam het uiteindelijk niet. Volgens Herman Van Holsbeeck heeft Praet zich onvoldoende over die teleurstelling heen kunnen zetten.

"Iedereen weet dat hij Anderlecht aan het einde van het seizoen zal verlaten. Hij wilde vorig jaar al naar een grote club verhuizen, maar dat is toen niet gelukt", zegt Anderlecht-manager Van Holsbeeck tegen RTL. "Dennis heeft een duidelijke boodschap gekregen van onze voorzitter. Hij weet ook dat hij nog een vijftiental wedstrijden tot het uiterste moet gaan en dat we daarna een mooie club zullen vinden voor hem."

Anthony Vanden Borre hoeft dit seizoen niet meer te rekenen op een terugkeer in de eerste selectie. Van Holsbeeck: "Voor hem is er maar één optie: trainen met de jeugd en daar zijn goeie mentaliteit tonen. Je weet dat er veel kan veranderen in het voetbal. Wat vandaag onmogelijk is, kan morgen misschien wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen