Schalke doelpuntloos gelijk, Valencia verpulvert Rapid

18 februari 2016, 23:18

Schalke 04 is er vanavond (donderdag) niet in geslaagd om in het tweeluik met Shaktar Donetsk een uitdoelpunt te scoren. Met Klaas-Jan Huntelaar op de bank werd er met 0-0 geremiseerd in Oekraïne. Ondertussen boekte Valencia een monsterscore tegen Rapid Wien, het thuisduel eindigde in een 6-0 zege op de verjaardag van coach Gary Neville.

Klaas-Jan Huntelaar deed als invaller maar een paar minuten mee tegen Shaktar en in die periode slaagde de Nederlandse er niet in het verschil te maken. Huntelaar werd in de 88ste minuut ingebracht door André Breitenreiter, op dat moment stonden de Oekraïners net met tien man. Een tweede gele kaart voor Oleksandr Kucher in de slotfase zorgde er namelijk voor dat de thuisploeg de wedstrijd met een ondertal moest afmaken. Voor het resultaat maakte dat echter niet uit, want in Donetsk bleef het vanavond 0-0.

Gary Neville viert vandaag zijn 41ste verjaardag en zijn team heeft hem een geweldig cadeau gegeven. Dankzij een wervelende eerste helft, waarin maar liefst vijf keer gescoord werd, won Valencia vanavond met 6-0 van Rapid Wien. Daardoor is de return van volgende week uiteraard niet veel meer dan een duel om des keizers baard.

Bayer Leverkusen heeft een grote stap gezet naar de achtste finales van de Europa League. De ploeg die dit seizoen in de Champions League speelde won de uitwedstrijd bij Sporting Lissabon met 0-1. Karim Bellarabi nam binnen het halfuur de enige goal van de wedstrijd voor zijn rekening. Bij de wedstrijd was Björn Kuipers de leidsman, hij stuurde in de 74e minuut Sporting-speler Ruben Semedo van het veld. Mede daardoor was Sporting in de slotfase niet meer in staat een echt slotoffensief op de mat te leggen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen