NAC moet Vd Weg missen, Parzyszek is 'Superboer'

NAC moet Vd Weg missen, Parzyszek is 'Superboer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 februari 2016 – Kenny van der Weg moet de komende twee wedstrijden van NAC Breda in de Jupiler League aan zich voorbij laten gaan. De linksachter kreeg van de aanklager betaald voetbal van de KNVB een schikkingsvoorstel van twee duels (plus één voorwaardelijk) en deze hebben de speler en zijn Brabantse werkgever meteen geaccepteerd.

Van der Weg werd maandagavond met een rode kaart van het veld gestuurd door scheidsrechter Van de Graaf, tijdens de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De charge van de linksback op Raymond Gyasi werd door de KNVB beoordeeld als 'ernstig gemeen spel'. NAC ging overigens met 1-0 ten onder in Emmen, waardoor FC Eindhoven de derde periode won.

De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (19 februari) en het uitduel met VVV Venlo (26 februari) gaan door de schorsing aan de neus van Van der Weg voorbij. Op 4 maart kan hij zijn rentree maken, in de thuiswedstrijd tegen Achilles '29.

Parzyszek goedgekeurd bij De Graafschap
Ondertussen heeft Piotr Parzyszek met succes een medische keuring ondergaan bij De Graafschap, waar de 22-jarige aanvalsaanwinst tot het einde van het seizoen zal spelen.

Reacties

gerelateerd