NAC moet Vd Weg missen, Parzyszek is 'Superboer'

16 februari 2016, 15:10

Kenny van der Weg moet de komende twee wedstrijden van NAC Breda in de Jupiler League aan zich voorbij laten gaan. De linksachter kreeg van de aanklager betaald voetbal van de KNVB een schikkingsvoorstel van twee duels (plus één voorwaardelijk) en deze hebben de speler en zijn Brabantse werkgever meteen geaccepteerd.

Van der Weg werd maandagavond met een rode kaart van het veld gestuurd door scheidsrechter Van de Graaf, tijdens de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De charge van de linksback op Raymond Gyasi werd door de KNVB beoordeeld als 'ernstig gemeen spel'. NAC ging overigens met 1-0 ten onder in Emmen, waardoor FC Eindhoven de derde periode won.

De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (19 februari) en het uitduel met VVV Venlo (26 februari) gaan door de schorsing aan de neus van Van der Weg voorbij. Op 4 maart kan hij zijn rentree maken, in de thuiswedstrijd tegen Achilles '29.

Parzyszek goedgekeurd bij De Graafschap

Ondertussen heeft Piotr Parzyszek met succes een medische keuring ondergaan bij De Graafschap, waar de 22-jarige aanvalsaanwinst tot het einde van het seizoen zal spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen