PSV-groep raakt fit, Guardado wel iets teruggeworpen

16 februari 2016, 07:41

In aanloop naar het tweeluik met Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League (24 februari en 15 maart) begint de selectie van PSV steeds weer fitter te worden. Zo trainen de herstelde Jeffrey Bruma en Maxime Lestienne weer voluit mee met de Eindhovense spelersgroep, die komende zaterdag eerst nog thuis tegen Heracles Almelo speelt.

Het was maandag alleen even schrikken op De Herdgang, waar Andrés Guardado zijn eerste groepstraining sinds zijn hamstringblessure vroegtijdig moest stoppen. De Mexicaanse routinier greep even naar zijn hamstring en moest naar binnen. "Ik voelde stijfheid in mijn linkerhamstring", geeft Guardado aan in De Telegraaf.

Guardado is revaliderende van een kwetsuur aan zijn rechterhamstring, die hij opliep in de eredivisiewedstrijd tegen De Graafschap. "Het was beter om direct te stoppen. Ik moet nu de reactie afwachten. Misschien is het verstandig om even een wat rustiger programma te volgen", stelt de Mexicaan, die het treffen met Atlético als hersteldoelstelling heeft. Het Eindhovens Dagblad verwacht dat het behalen hiervan wel goed zal komen.

Jorrit Hendrix kampt met een gekneusde oogkas na de tik van Marcel Ritzmaier (NEC, gehuurd van PSV) van afgelopen zondag. De middenvelder haakt in de loop van de week weer aan op de groepstraining.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen