ADO-matchwinner Vd Heijden gewoon naar school

15 februari 2016, 15:17

Het waren 24 knotsgekke uren voor Dennis van der Heijden. De pas 18-jarige aanvaller zat voor de eerste keer bij de wedstrijdselectie van ADO Den Haag en bekroonde zijn debuut als invaller met twee fraaie doelpunten in de met 2-4 gewonnen uitwedstrijd tegen Excelsior. Een halve dag na zijn dubbelklapper zat hij gewoon weer in de schoolbanken.

Het zijn bizarre uren voor Van der Heijden, zo geeft de jongeling aan bij ADO TV. "Ik geef alleen maar interviews na de wedstrijd en krijg allemaal positieve reacties. Als je ziet hoe de jongens het mij gunnen, dan is dat alleen maar mooi", aldus de tiener, die dus volop in de spotlights staat. "Ik heb echt heel veel berichtjes gehad, maar op een gegeven moment moet je effe kappen met bekijken en reageren. Je moet ook gewoon slapen, vandaag moest ik ook gewoon weer trainen."

Er stond niet alleen een training op de planning voor Van der Heijden, het ADO-talent moest namelijk ook gewoon naar school. "Daar was het ook hectisch. Ik kwam iets te laat, maar toen ik om half negen in de les kwam zei de docent 'we gaan helemaal geen les geven, we gaan jouw goals bekijken'. Dat was leuk, met alle jongens. Iedereen was zelfs aan het klappen toen ik de klas in kwam", glimlacht Van der Heijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen