Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSG is trots: Verratti verlengt tot medio 2020

PSG is trots: Verratti verlengt tot medio 2020

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 februari 2016 – Goed nieuws voor de supporters van Paris Saint Germain. De ongenaakbare koploper van de Ligue 1 is erin geslaagd om het contract van Marco Verratti tot de zomer van 2020 te verlengen. De Italiaanse international, die zeer gewild was op de transfermarkt, ligt zodoende nog jarenlang vast in het Parc des Princes.

De 23-jarige Verratti is als middenvelder zeer belangrijk voor PSG, waarmee hij drie keer de landstitel wist te pakken. In navolging van coach Laurent Blanc, die afgelopen week bijtekende, blijft hij dus nog jaren behouden voor de club uit Parijs. De Italiaanse international streek in juli 2012 neer bij de Franse titelverdediger en sleepte in totaal negen prijzen in de wacht met de topclub. De middenvelder heeft 155 officiële wedstrijden voor PSG achter zijn naam staan, waarvan 28 stuks in de Champions League.

"Ik ben zeer gelukkig met mijn contractverlenging", stelt Verratti op de clubwebsite. "Ik bedank de club voor al het vertrouwen en ga alles blijven geven. Ik wil dat we het beste team van Europa worden", aldus de Italiaan.

"Marco Verratti is een van de meest getalenteerde spelers van Europa. Het is mooi dat hij nog jarenlang bij ons project betrokken blijft. Hier ben ik zeer trots op, want hij is erg belangrijk voor de club. Verratti is een idool voor het publiek", zegt clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd