Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fischer: "Gingen als warme broodjes over de toonbank"

Fischer: "Gingen als warme broodjes over de toonbank"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 februari 2016 – Sander Fischer baalde dat Excelsior zondag eenvoudig een voorsprong uit handen gaf tegen concurrent ADO Den Haag. De Rotterdammers zagen een 2-1 voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen en in een 2-4 eindstand veranderen.

"Het ging eigenlijk zoals we wilden, buiten het begin van de wedstrijd om. We stonden 2-1 voor en op dat moment winnen zij drie keer een duel en gingen ze ineens als warme broodjes over de toonbank in een paar minuten tijd. Dat is best wel even een desillusie", vertelt de centrale verdediger in gesprek met FOX Sports.

"We mogen dit onszelf verwijten. We gaven weinig weg, maar we maakten de ruimtes te groot na de voorsprong. ADO had lange mensen voorin en dan weet je dat de bal kan doorkomen. We hadden op die momenten beter met de lopende mensen moeten meelopen. Zeker gedurende de voorsprong had het veld niet zo groot hoeven worden."

"We weten dat we de punten moeten pakken en dit duel was daar geschikt voor. Het zag er een tijd lang ook goed uit. Uiteindelijk staan we met lege handen. Het laatste kwartier was dan ook tegenvallend." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd