Kater voor Groenendijk: "Dit komt keihard aan bij ons"

14 februari 2016, 19:17

Alfons Groenendijk stond zondag met een verslagen gevoel de media te woord na de 2-4 nederlaag tegen ADO Den Haag. Excelsior gaf in de tweede helft een 2-1 voorsprong uit handen.

"Dit komt keihard aan bij ons", vertelt de hoofdtrainer aan FOX Sports. "We stonden 2-1 voor, dan moet je de wedstrijd over de streep trekken en gaat het toch weer mis. Dat mag niet gebeuren. We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Het zat zeker in het begin niet mee met twee snelle blessures."

"Daarna kwamen we goed in de wedstrijd en maakten we de verdiende gelijkmaker. Na rust gaven we niet zoveel weg en scoorden we nog een keer. Dan moet je weten waar je voor speelt. We spelen voor lijfsbehoud en dan mag het niet zo makkelijk weggeven worden."

"We toonden goed veerkracht na de achterstand. Het is bewonderingswaardig hoe ze zich terugvochten in de wedstrijd, alleen dan moet je jezelf belonen. Helaas liep het voor ons weer niet goed af. We blijven nu toch met een kater achter. Dit was het moment om de drie punten binnen te halen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen