Ligeon blij met basisdebuut: "Vond het begin matig"

13 februari 2016, 13:51

Ruben Ligeon maakte vrijdagavond namens FC Utrecht tegen SC Cambuur zijn basisdebuut voor de Domstedelingen. Utrecht huurt de speler van Ajax, nadat hij in de eerste seizoenshelft uitkwam voor Willem II.

"Bij Ajax heb ik er een paar wedstrijden gespeeld, maar dat is lang geleden. Ik speel voornamelijk als rechtsback. De trainer zei dat ik goed had gespeeld. Persoonlijk vond ik het begin matig. Gedurende de wedstrijd ging het beter", vertelt Ligeon na de 2-0 zege tegenover FOX Sports.

Bij Willem II kwam Ligeon weinig aan spelen toe. "Bij Willem II had ik weinig perspectief en dan moet je verder kijken. Bij Utrecht moet ik de concurrentie aangaan met beide backposities en mijn wedstrijden meepakken. Hopelijk blijf ik dan staan."

Utrecht wist pas in de slotfase afstand te nemen van de nummer zeventien van de Eredivisie. "Het was echt rondspelen en proberen via de zijkanten er doorheen te komen en wachten totdat Cambuur neerging. Deze overwinning hadden we hard nodig nadat we drie keer op rij hadden verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen