Interim-trainer Cambuur: "We gaan vol gas geven"

Jw
11 februari 2016, 16:50

SC Cambuur neemt het morgen (vrijdag) op tegen FC Utrecht. Dat doet het zonder Henk de Jong op de bank, omdat de trainer deze week de handdoek in de ring gooide. Interim-trainer Sipke Hulshoff voerde daardoor vandaag het woord bij de persconferentie, wat even wennen voor hem was.

De assistent-coach van de Friezen heeft een rumoerige voorbereiding achter de rug. "Ook voor ons kwam het als een verrassing dat Henk (De Jong, red.) er mee besloot te stoppen. Dat sloeg in als een bom", stelt Hulshoff. "De directie heeft ons nu gevraagd of wij in ieder geval tot en met het weekend zijn taken over willen nemen en daar lopen we zeker niet voor weg. Hoe jammer ik het vertrek van Henk ook vind, we moeten wel door."

Hulshoff wilde zijn opstelling nog niet prijsgeven, maar liet wel weten dat de naam Martijn Barto als eerste werd opgeschreven. "De jongens weten de opstelling nog niet, dus het zou raar zijn als ik dat nu wel aan jullie zou vertellen. Wat ik wel wil zeggen is dat Martijn Barto morgen gaat starten. Hij is iemand die speelt met het hart en beseft in welke situatie we als club zitten. Dat soort jongens en die mentaliteit hebben we nu nodig."

"Natuurlijk doet dit iets met ons en zeker ook met de jongens. Een aantal van de spelers hebben jaren met hem samengewerkt en als dat plotseling stopt komt dat wel even aan", aldus Hulshoff. "Maar we moeten door en er moet wat gebeuren. Morgen gaan we met strijd en passie vol gas geven en ook voor Henk de drie punten pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen